Joululahjat 2014 lapsille

Joulu on jo ovella, ei nyt aivan mutta kolmen kuukauden päästä kumminkin. Joululahjat on siis jossain välissä ostettava lapsille ja aikuisille. Mitä uutta kaupat tarjoavat lapsille jouluksi 2014 vai onko suosituimmat joululahjat edelleen ne samat mitä viime vuonnakin.

Luultavasti yhä edelleen lapsille ostetaan legoja, nukkeja, autoja, erilaisia pelejä jne. Eli ei muutosta aikaisempaan, mitä nyt joka vuosi hieman erinäköisiä ja pieniä uutuksia leluihin tulee, mutta ei vuodessa mitään mullistavaa ole tullut lapsille, ehkä vanhemmille lapsille ja nuorille voi älykelloa ja muita "puettavia" älylaitteita antaa lahjaksi.

Tablet tietokoneiden hinnat ovat välillä todella edullisia, joten ehkä tänä jouluna jo melko pienellekin lapselle voi hankkia lahjaksi tablet tietokoneen, jotta pääsee sen kanssa leikkimään, koska kouluissa kuitenkin niitä käytetään enemmän ja enemmän,

Helpoimmin joululahjat lapsille ostaa verkkokaupoista lasten jo nukkuessa, verkossa toimii jo useat suomalaisetkin tavaratalot ja erikoisliikkeet, joten suosimalla suomalaisia verkkokauppoja, ei kaikki raha verkko ostoksista valu ulkomailla.